aneb Pojďte s námi pokecat
Nejste přihlášen(a)
tak zase trochu makám, lepší břicho. noha-jdou cvičit dřepy lehce
taky občas zajdu cvičit. ale jsem línej a stále mě něco bolí. bojím se jít do vah kvůli zranění..je to smutný
DaveM napsal(a):
tak jed vic opakovani, jako ja ted ... takovej trosku i odpocinek to je ...
Takže dneska 110kg bench. Na pohodu pěkný den, všechno mi dnes vyšlo. I ta kontrola v práci by se ode mě mohla učit.
Cvičím jednou za 3 dny. Stále mám v háji prsní sval - nějako natržený v srpnu - nemůžu benche, a cítím nějako natržený hamstring z ledna. Příspěvek výše: bench 110kg v pohodě, ale na 113 jsim si nějako ten levý prsní sval poškodil.
Editoval pascal (22.11.2009 22:39:34)
nojo, ja bych ty maximalky moc nedelal ... to je fakt pri sypani ok, jinak nebezpecne trochu... mozna takovy ty submax... misto treba 105 na tah zkusit radsi 100 ci 102... rozumnejsi... bych rekl,..
Když já jsem nerozumej člověk, do všeho jdu naplno. Dneska tahy 3x3x145. O něco zvedám váhy, dokud mě nebudou trápit stará zranění.
Právě probíhá silovka. Natrénováno na výkony cca: dřep 145 - bench 105 - mt 190kg. s Opaskem, magnéziem.
paskálek stále cvičí. Dnes dřep, bench, přítahy-záda. Snad začátek další silovky.
3.9. se budu ženit.
tak 28 rozcviceni, tak na pohodu a prijemne plus 20 min behu, akorat nevim cim to.. jen byl tepove nad aerobni cinnosti, par min jeste lehky dobeh a dochozeni v kardio tepove frekvenci