aneb Pojďte s námi pokecat
Nejste přihlášen(a)
V týdnu mi dojde první dres na dřep. Titan 40. Podle tabulek se do něj vejdu, ale mám naprosto netabulkovou prdel, takže tomu moc nevěřím.
Včera jsem si natáhl trochu levou kozu. Není to až tak zlý, zítra ten trénink zkusím. Jinak LOG si vedu na RP foru, kdyby to někoho zajímalo, snadno mě tam najde. 2x to psát nebudu. To jen něco sem, aby měl admin radost.
Editoval pascal (27.07.2008 22:34:35)
Dneska velká únava, trénink nic moc. Musím koupit nové bandy na kolena, strojek na hlavu, kolo na ježdění... Peníze jsou sviňa, na všecko najednou nemám.
pascal napsal(a):
V týdnu mi dojde první dres na dřep. Titan 40. Podle tabulek se do něj vejdu, ale mám naprosto netabulkovou prdel, takže tomu moc nevěřím.
velký...zkusíme 38. a na dřep v dresu nemám techniku :-(
Dnes osobák na mrtvole 1x185kg překvapivě lehké s rezervou. Poslal jsem na výměnu dřepový dresík. Chci č. 38.
DaveM napsal(a):
zadarmo meni?to de?
Jo. Obchodní podmínky mluví jasně.
Stále problémy s prsním svalem. Vidím to ještě na 2 týdny bez bez benče a přítahů. Nohy a tahy se cvičit +- dají.
Dneska jsem testnul dřepy na soutěžním ELEIKO 2reps/5sets/115kg a zkracovačky. Prsní sval mám stále přetažený... Na téhle váze to při dřepech necítím. Ty soutěžní osy jsou vo něčem jiným, cvičí se s nima krásně.
Editoval pascal (25.08.2008 20:40:03)
Dneska neúspěšný pokus o 195kg na mrtvole, zastavil jsem se v mrtvém bodě 10cm nad zemí. Ale osobák zlepšený o 5kg na 190kg.
osobáček na mrtvole 200kg. To je pokrok, kde se to zastaví?
Naposled osobák dřep dres+bandy 185kg.
Vazy v loktech si říkají o pauzu. Jsou úplně v hajzlu. Pravé koleno není OK, levý prsní sval přetížený, pravý prsní sval lehce přetížený... Dneska jsem vynechal, uvidíme zítra.
Editoval pascal (10.09.2008 23:00:18)
Tak a je to tady..lokty v pi.. Musím pauzovat. S tou kůrou asi nee, se toho bojím, hlavně aplikace. A mám strach z jehel. Navíc bych chtěl zkusit nějakou soutěž - ten nandrolon má dost dlouhou detekci..
Editoval pascal (11.09.2008 22:04:07)
odešlo mi kolo. začal padat výplet na předním kole, tak jsem ho vyřadil. Je taky nějako zdeformovaný. není na čem jezdit
Včera neúspěšný pokus o 205kg na dřepu ve výbavě.
tah dres
1x205kg
0x215kg...nedotaženo
jak jsem viděl pascalovo mrtvolu v dresu, tak jednoznačně cenu má........
ten spodek pohybu v tom má nádhernej, už jen doladit dotah..........
prinzessin napsal(a):
jak jsem viděl pascalovo mrtvolu v dresu, tak jednoznačně cenu má........
ten spodek pohybu v tom má nádhernej, už jen doladit dotah..........
díky trenére!
Kolo rozhodně chci kvalitní - silniční. 180 liber podle dnešního kurzu ČNB vychází na 5746 Kč. Tak chtělo by to fotku, co seženeš. Nechci žádnýho druhorukovýho od mohameda. A jak doprava do ČR? Já to chtěl koupit později, teď nejsou peníze. Je to tady celý v krizi. Velký firmy nemaj práci, i u nás už propouští.
enem kolo - vyfoť. Ostatní si můžu pořídit tady od kámošů, ale nemám zájem.
Tak bychom to kolo dopravili do ČR? Vyfoť mi to.
no doprava je jen 25 librosu, ale foto nemam z jasnejch duvodu.. pac se nejdriv musi nekde sehnat skoro novy, jamal to schani, asi tusis ? ja mam objednane taky... chvili to potrva ,ma aj pekne horaky.. co se najde v luzich a hajich